Естония записа трета поредна победа в своята група 2 в

...
Естония записа трета поредна победа в своята група 2 в
Коментари Харесай

Естония надви Малта в края и спечели групата си

Естония записа трета поредна победа в своята група 2 в дивизия " D " на Лигата на нациите и по този метод публично завоюва групата и си подсигурява прекосяване в по-горната дивизия в идващото издание на шампионата. Тази вечер балтийците победиха с 2:1 Малта в решителен конфликт за първото място.

Домакините бяха подкрепени от обстоятелството, че противникът им остана с човек по-малко в края на първото полувреме, когато Жан Борг извърши нарушаване за дузпа и получи червен картон, а Рауно Сапинен бе прецизен от бялата точка за 1:0.

В началото на втората част Малта съумя да изравни посредством Теди Тума, който също бе прецизен от дузпа в 51-вата минута. Малко преди края на мача в 86-ата минута Хенри Аниер вкара втори гол за естонците и им донесе успеха.

Така Естония е на върха в класирането с цялостен актив от 9 точки и мач по-малко от Малта, който остава на 2-рото място с 6 точки и без повече срещи в шампионата. Последният конфликт в групата ще срещне Сан Марино и Естония, само че той ще бъде без никакво значение и за двата тима, с изключение на за авторитет.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР