Естествено, че сме доволни. Бяха важни тези три точки.“ Така треньорът

...
Естествено, че сме доволни. Бяха важни тези три точки.“
Така треньорът
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Надявам се да спечелим следващия мач с по-добра игра

„ Естествено, че сме удовлетворени. Бяха значими тези три точки. “

Така треньорът на Черно море Илиан Илиев разяснява триумфа с 2:1 над Локомотив (София) в мач от 16-ия кръг на футболния ни хайлайф.

„ Важността на тези точки оказа въздействие и върху играта ни. Това не ни се случва за пръв път - да ни изравнят. Радвам се, че вкарахме втори гол и стигнахме до успеха. Гошо също направи доста спасявания. Срещу Арда трябваше до почивката да сме си решили мача, само че не успяхме и вижте какво стана. Нормално е напрежението когато играеш у дома против тим като Локомотив, който ни затрудни оптимално, само че успяхме да спечелим и да вземем точките “, уточни той, а след това похвали и положителната игра на вратаря Георги Георгиев.

„ Съжаляваме, че Иван в този момент изгуби мястото си, само че той е още млад. Нещастието на вратарите е, че единствено един може да играе. И той, и Гошо се показват доста добре, третият ни вратар също се оправя добре. Трябва да се подобряваме изцяло. В мача с Левски няма да ни е по никакъв начин елементарно “, добави Илиев, който разяснява и идните пред Черно море мачове.

„ Останаха три, първият го взехме. Надявам се да победим и в идващия, само че с по-добра игра. Днес трябваше да се възползваме от умората на Локомотив в края, а вместо това ние чакахме мача да свърши. “
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР