Естествено, че се борим за присъствие в Европейския парламент. Ако

...
Естествено, че се борим за присъствие в Европейския парламент. Ако
Коментари Харесай

Валери Симеонов ще е благодарен на 2-3 евродепутати, "ако каже народа"

Естествено, че се борим за наличие в Европейския парламент. Ако народът каже 2-ма, 3-ма ще бъдем признателни ". Това съобщи водачът на НФСБ Валери Симеонов преди да бъдат импортирани документите за европейските избори на обединението му, която непретенциозно е наречена " Патриоти за Валери Симеонов " и той е лидер на листата. Симеонов съобщи, че за разлика от другите партии листата на обединението е формирана от представители на дребния и междинния бизнес, който също така се занимават с политика и има представители на друго етноси. На въпрос на " Дневник " Симеонов посочи, че на четвърто място има представител на ромски етнос.

" Питайте тези, поради които се явяваме поотделно ", сподели Симеонов на въпрос дали разделянето на " Обединени патриоти " няма да навреди на общата идея.

" Ние сме в тази коалиция, просто тъй като това беше единствената работеща коалиция за 44-то Народно заседание. Хората са дали своят вот за Народното събрание и за ръководещи. В случая става въпрос за гласоподаване за представители в Екологичен потенциал ", сподели Симеонов на въпрос на " Дневник " дали по-лоши резултати на партиите от ръководещата коалиция от тези на парламентарните избори биха били причина за предварителни избори. " Нашето схващане е, че парламентарните избори имат една цел - ръководство на страната. Европейските са наличие в Екологичен потенциал. Това са разнообразни избори. Не би трябвало да се прави директна връзка сред тях ", посочи Симеонов.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Евроизбори 2019 (254)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР