Естествено, че не изнасяме оръжия, изнасяме за 60 държави. Не

...
Естествено, че не изнасяме оръжия, изнасяме за 60 държави. Не
Коментари Харесай

Нинова: Не е лидерство да вървиш срещу народа си

„ Естествено, че не изнасяме оръжия, изнасяме за 60 страни. Не мисля, че е водачество е да вървиш против народа си, а да го видиш в една посока, която той желае ”, сподели министър Корнелия Нинова в Кърджали.

Тя съобщи, че това била волята на хората, които са ѝ споделили: „ Дръжте крепко за оръжията, не желаеме да се изпращат. Минете сред хората ”.   

„ Позицията ни няма да се промени. Нека мине Коалиционния съвет. Премиерът да ни показа диалозите от Украйна, какво е изискал Зеленски ”, разясни Нинова.

Относно думите на вицепремиера Асен Василев, че цената на газа даже може да падне, министър Нинова съобщи: „ Да забележим от къде ще пристигна алтернативата. Ще се базира на работодателските организации-от тяхно име споделям, че желаят да се резервира сегашната цената на газа на доставките на „ Газпром ”, тъй като другояче ще банкрутират, ще се качи безработицата, а това значи таван на цената ”. Тя съобщи, че страната може да покрие разликата като източник ще бъде свръхпечалбата на енергийните сдружения.

Нинова сподели, че няма по какъв начин да спре работата на оръжейните фабрики у нас, тъй като от тези страни някой препродава на Украйна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР