Естествено, че може да има обща европейска армия и обща

...
Естествено, че може да има обща европейска армия и обща
Коментари Харесай

Каракачанов: Чиновниците в Брюксел трябва да спрат да говорят и да започнат да действат, за да се случи общата европейска армия

Естествено, че може да има обща европейска войска и обща европейска сигурност. Това е в полза на всички държави-членки.

Това сподели министърът на защитата Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния... към профила по време на полемиката "Заедно в сигурността. Ролята на България в общата европейска защита ". "За да се случи общата европейска сигурност, служителите в Брюксел би трябвало да спрат да приказват и да стартират да работят. Нещата се приказват малко теоритично и от горната страна отгоре. Обща европейска войска може да има, в случай че има повече политици като Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е... към профила. Обща войска може да има, в случай че Европейски Съюз се откаже от концепцията за Европа на две скорости. Такава войска е безспорна нужна. В Европейски Съюз би трябвало да стартират да гледат на страните като България като равнопоставени сътрудници. Принципът би трябвало да е транспарантен. Много по-евтино ще е за всички, в случай че се обединят силите ", безапелационен беше той.

"Модернизацията на армията ще се случи, само че това няма по какъв начин да стане за 6 месеца. По-голям проблем е недокомплектът на армията. В плана за рационализация би трябвало да включим нашия военно-промишлен комплекс. Всички би трябвало да схванат, че ние не сме просто един покупател. Ние желаеме парите на българския поданик да отидат в нашия военно-промишлени фабрики. Не мисля, че някой ще ни се разсърди за това. В последна сметка ние предлагаме бистрота и съдействие ", разкри Каракачанов.

"Държавите в Европейски Съюз би трябвало да дефинират целите си. Някои смятат, че Русия е главната опасност. Други смятат, че това са ИД и тероризма. Идеята за обща европейска сигурност е прелестна и ние сме едни от заинтригуваните това да се случи. България може да бъде поръчител и мотор за сигурнсотта в района. Не инцидентно главен приоритет на европредседателството ни е интеграцията на Западните Балкани. Това е доста значимо изискване за сигурността на целия Европейски Съюз ", безапелационен беше военният министър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР