Естествено, че е провокация, но вижте докъде стига велика руската

...
Естествено, че е провокация, но вижте докъде стига велика руската
Коментари Харесай

Николай Марченко по Дарик: Руските провокации над Черно море са своеобразно международно тролене

" Естествено, че е провокация, само че вижте до каква степен стига " велика " съветската войска на Путин, че някакъв дрон в неутрално въздушно пространство се счита за опасност. Не са имали право да смъкват този дрон. Поредна провокация от страна на Руската Федерация. Това не е новината на деня, новсе отново демонстрира за следващ път, че страните от НАТО в района би трябвало да са по-внимателни по какъв начин си пазят въздушното пространство. Подобен тип експанзия демонстрира, че Русия се пробва да господства района. " Това изясни проверяващият публицист Николай Марченков студиото на " Кой Говори " по Дарик по отношение на инцидентамежду съветски аероплан и американски дрон над Черно мореи добави, че сходно държание е самобитно " тролене " от страна на Русия.

Според юриста от съветски произходМаксим Бурмитскийтози случай е за вътрешна приложимост. По думите му по този метод се показва пред популацията, че враговете са нападнали страната им. Според него Русия се пробва да сплоти популацията посредством показване на външен зложелател. Той посочи, че 10-15% са твърдото ядро, на което се въздейства по този метод, само че безмълвното болшинство се бои и изчаква да види по какъв начин ще се развие обстановката. Той обаче е скептичен за тезата, че столът на Путин става парещ. Според него Европа подценява потенциала на Русия.

Марченко изясни, че има много активи ицели жилищни комплекси по Черноморието, които са на служители, хора от проведената престъпност и рускиолигарси. " Тези хора са получили поданство поради вложенията си ", добави той. Марченко сложи въпроса " по какъв начин по този начин службите разрешават това нещо? " Според него тези активи даже не са замразени, а би трябвало.

Бурмитский добави, че въздействието е голямо в българското общество. " В България безусловно безотговорно и намерено се финансират организации, които стачкуват за “мир ”, добави той и заключи - " българските служби не вършат нищо по въпроса. "

" Не може да губим време за персонажи като Николай Малинов ", изясни Марченко. " Още преди години сме писали за “Русофили ”. Въпросът не е в обществените фигури, а върху тези с офшорките и огромните активи, които заобикалят интернационалните наказания ", добавижурналистът.

Относно държанието на институциите в България Бурмитский изясни, че " публичността оказва помощ за напън върху тях. Той не твърди, че българските институции са изцяло инфилтрирани, само че съгласно него те бягат от кавги и желаят да минават фино. " Така че не са толкоз зле нещата, само че в случай че има проблем, би трябвало да се дава публичност. " Това изясни Бурмитский по отношение на приемането на бежански статут на опозиционери, които са избягали от Руската Федерация, след което добави, че най-често хора от IT промишлеността бягат от Русия и търсят леговище.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР