Естествено, че Борисов се ядоса. И аз да съм и

...
Естествено, че Борисов се ядоса. И аз да съм и
Коментари Харесай

Вежди Рашидов сконфузи Хекимян с много личен въпрос и съвет

Естествено, че Борисов се ядоса. И аз да съм и аз ще съм ядосам. Така депутатът от ГЕРБ и някогашен министър на културата Вежди Рашидов разяснява пред bTV предлагането на ГЕРБ партийната дотация да бъде понижена на 1 лев.

„ Никой не отхвърля това, че Цветан Цветанов е един доста добър уредник, човек, който доста добре работеше със структурите “, сподели Рашидов.

„ Проблемът е различен. Всяка партия работи като бизнес. Създател на партията е Бойко Борисов. Той е естественият водач. И вътрешнопартийните проблеми е хубаво да се вземат решение вътре в партията “, добави той.

Изненадващо скулпторът се обърна към водещия на утринния блок: „ Ти женен ли си? Не си женен, господин Хекимян. Ами хубаво, не бързай! “

Според него, както в фамилията, по този начин и при партията проблемите би трябвало да си останат вътре, а не да се изнасят и да се дава мотив на съседите да разясняват. „ Вътрешнопартийните проблеми не са дъвка за всеки да седне да ги дъвче. Това семейство има лидер, има водач “, безапелационен беше Рашидов.

По тематиката с „ Апартаментгейт “ депутатът разяснява: „ Само малоумен човек може да си фантазира, че от това ще изкара спор на ползи. Ние още не разбираме, че в частния бизнес едно нещо, като картината, коства толкоз колкото ѝ вземеш. Или колкото си договориш “.

„ Попаднаха ми данни за едни хора, които драговолно приказват по тази тематика. И при мен попадат, в кутията ми ги пускат “, загатна депутатът.

„ Нито един не е на пазарни цени. Доста е мешана салатата. Ако кажа, ще зареват всички, които доста драговолно реват на тази тематика. Всички купуват на данъчна оценка. По тая тематика за какво не се успокоим малко? “, прикани той.

Относно абсурда с подправените картини на Сирак Скитник скулпторът съобщи възмутено: „ Тук не става въпрос за една неточност или действие. В дребна България на дребния пазар за изкуство ние да създадем това нещо, това е срив на пазара “.

„ Пълна срамотия е изкуствоведите, които си поставят името зад ментата, един студент да открие ментето “, уточни той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР