Естествената кожа е уникален материал. Той е изключително практичен, гъвкав, издръжлив

...
Естествената кожа
е уникален материал. Той е изключително практичен, гъвкав, издръжлив
Коментари Харесай

Съвети за специалисти по грижа и химическо чистене за Вашите кожени дрехи и други неща – I част

Естествената кожа е неповторим материал. Той е извънредно удобен, еластичен, устойчив и добре предпазва от вятър и мраз. Материалът диша, тъй че човек да се поти по-малко в кожено яке. Служителите на „ италианското химическо почистване “ ценят нещата, изработени от естествена кожа и поучават своите клиенти да се грижат правилно за тях. Ние ще осигурим висококачествено химическо почистване на кожени облекла, а вие ще гарантирате, че продуктите устоят допустимо най-дълго.

Бърза информация: типове кожа

Има доста различни технологии за обработка на кожата и всеки вид приключен материал изисква специални грижи.

Има такива видове кожа:

плътна кожа, използвана за якета, кожени палта от овча кожа, обувки;

лакирана;

велур;

набук.

Тези типове кожа се употребяват за направа на якета, палта от овча кожа, дресинг, обувки, чанти, куфари, ръкавици, аксесоари. Химическото разчистване на кожените произведения изисква внимание и акуратност, тъй че не се предлага да се прави вкъщи. Но всеки може да отстрани дребни примеси и да се погрижи за сигурността на материалите.

8 съществени правила за грижа за кожените произведения

Премахване на миризмата Всички кожени продукти имат специфичен мирис. Именно той в някои случаи оказва помощ да се дефинира дали продуктът е изработен от натурален материал или от кожа. Ако би трябвало да се отървете от миризмата, поръсете ново нещо с кафе на зърна и оставете за няколко часа, след което просто го разклатете.

Внимание! Ако сте купили артикул, изработен от светла кожа, по-добре е да не употребявате кафе. Понякога оставя следи.

2. Премахване на прах. Преди разчистване на суха кожа, боядисване или пакетиране за предпазване, прахът би трябвало да се в профил от продукта. За да извършите това, избършете нещото с влажна забрадка или деликатно го вакуумирайте с мека четка.

3. Грижа за вашия нов велур. Веднага след покупката деликатно вакуумирайте велурния продукт. Това ще помогне да се отървете от праха, който се появява по време на производството и обработката на материала.

Повече за химическото чистете научете от тук

Източник: naselo.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР