Естер Абрами е френска цигуларка и модел в Лондон. Тя

...
Естер Абрами е френска цигуларка и модел в Лондон. Тя
Коментари Харесай

Цигуларка трогна милиони с осиновено котенце

Естер Абрами е френска цигуларка и модел в Лондон. Тя е отличена с доста награди и учи при най-известните професори.

Родена е във Франция през 1996 година, когато е единствено на 13 години отпътува за Англия, с цел да се развива в влиятелната музикална школа на Chetham's School в Манчестър.

Младият гений е прочут и на подиума, само че най-голямата популярност ѝ донесе невероятното ѝ малко котенце, което не се откъсва от нея, до момента в който свири.



Последното видео на Естер събра цели 5 милиона гледания. Освен невероятното ѝ осъществяване, всичките ѝ почитатели се възхитиха от новия член на фамилията ѝ - котенцето, което се споделя Rémila.

Цигуларката споделя, че то е било изоставено, само че за благополучие избавено от подслон за котки. А в продължение на една седмица тя е поела грижите за него. То е пристигнало в дома ѝ, тежащо единствено 400 грама, уплашено и също така е дишало мъчно.



Котенцето бързо се привързало към Естер, а тя показа и рецептата - доста бутилки с мляко и непрекъснато гушкане. Животинчето я следва на всички места и не желае да бъде оставяно на пода, стои единствено в скута ѝ или в чантата, която е на кръста ѝ.



Естер показа видео от две елементи, озаглавено: " Тя плаче, когато я оставя на пода. Ето какво направих ". На първото видео се вижда по какъв начин котенцето си играе, любува се на музиката, а на идващото към този момент е толкоз отпуснато, че не просто е заспало, а напряко се разтапя от наслаждение.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР