Este Fitness & Spa стана носител на наградата Global Luxury

...
Este Fitness & Spa стана носител на наградата Global Luxury
Коментари Харесай

Este Fitness & Spa с ново международно отличие

Este Fitness & Spa стана притежател на премията Global Luxury Fitness Spa за 2022 година от влиятелния и уникален интернационален конкурс Luxury Spa Awards. Призът за най-луксозен фитнес и спа център в света бе връчен на мениджъра на комплекса Надя Халачева по време на формалната гала в първокласния комплекс Swandor Hotels & Resorts Topkapı Palace в Анталия преди дни. На блестящото събитие участваха над 400 елитни експерти и водещи специалисти в областта на спа центровете.

Изключително съм разчувствана, тъй като за мен и целия ни екип това е справедливо самопризнание. През 2022 година Este Fitness & Spa продължи да се развива и да надгражда с многообразие от качествени услуги в комбиниране с доста изискана атмосфера. За мен е предизвикателство да съм част от процеса за издигането на първокласните спа услуги в България до най-високо международно равнище “, показа Надя Халачева по време на връчването на премията.

Тазгодишното издание на състезанието означи висок интерес в броя на участниците. В оспорваната конкуренция се включиха 700 първокласни спа центрове от целия свят в няколко разнообразни категории на световно и районно равнище. Сред тях бяха представители на международно известни вериги от целия свят. Специалното жури точно прави оценка претендентите на база отзивите от клиенти и се управлява от специфична канара за равнището на предлаганото качество. Конкурсът има за цел да избере и отличи най-върховите достиженията в областта на спа услугите, а наградените получават мощно интернационално самопризнание.

Голямото отличие е следващо самопризнание за Надя Халачева, която е мотор в основаването на първокласния спа център в София, и името ѝ се свързва за следващ път с влиятелните международни награди. Тя е отличена няколко пъти с интернационално самопризнание Best Spa Manager, а Este Fitness & Spa застана на лидерското място в световен мащаб и се задържа трайно на върха след поредност самопризнания и награди. Луксозният спа център печели премията Luxury Fitness Spa за целия свят в три следващи години – 2017, 2018 и 2019, както и наградата Luxury Wellness Spa.

Успехите ни в световната конкуренция са голямо достижение и доказателство за устойчива наклонност с най-високо качество и разкош измежду международно известните спа центрове, твърдят от елитния спа център. Este Fitness & Spa разчита на екип от висококвалифицирани терапевти и инструктори. Прецизно подбраната високотехнологична инсталация и първокласните козметични артикули от водещи международни производители подсигуряват най-високо равнище на обслужване и задоволеност на посетителите.
Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР