ESPN и NFL са в напреднали преговори, които могат да

...
ESPN и NFL са в напреднали преговори, които могат да
Коментари Харесай

ESPN, NFL в напреднали преговори за споразумение, което може да даде дял на лигата в телевизионния гигант

ESPN и NFL са в напреднали договаряния, които могат да доведат до това лигата да вземе дял от капитала в ESPN, научи The Post.

Като част от евентуално съглашение, притежаваният от Disney ESPN ще поеме контрола върху NFL Media, която включва NFL Network, а лигата ще получи дялово присъединяване в ESPN. За дълготрайната жизненост на ESPN, привеждането в сходство с най-мощната спортна лига би подобрило позицията й, защото мрежата възнамерява да премине към непосредствено към потребителите до 2025 година

Въпреки че концепцията за алианс ESPN-NFL беше споменавана преди, полемиките сред притежавания от Disney ESPN и NFL са задоволително напреднали, тъй че източници споделиха, че притежателите и Асоциацията на играчите са осведомени за диалозите.

Собствениците и играчите би трябвало да вземат участие в съглашението за дялово присъединяване заради Колективния контракт сред двете страни, който ги приканва да споделят приходите. Не е ясно по какъв начин финансовият дял в ESPN ще бъде регистриран в CBA.

Вс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР