Еспаньол записа победа с 3:1 срещу Виляреал в домакинството си

...
Еспаньол записа победа с 3:1 срещу Виляреал в домакинството си
Коментари Харесай

Еспаньол нокаутира Виляреал в края

Еспаньол записа победа с 3:1 против Виляреал в семейството си от 8-ия кръг на Примера дивисион. Двата отбора направиха оспорван конфликт в Барселона, само че домакините съумяха да изтръгнат трите точки в заключителните минути на срещата.

Еспаньол пръв откри резултата в 7-ата минута. Борха Иглесиас мина на церемониал през няколко бранители, след което подаде за Ернан Перес, който технично копна топката над вратаря за 1:0.

В самия завършек на първото полувреме Виляреал изравни. Защитата на Еспаньол не се намеси добре при едно центриране, топката стигна до Пабло Форналс, който стреля от близко, вратарят избави, само че при добавката Карл-Токо Екамби вкара за 1:1.

Домакините обаче съумяха да изтръгнат успеха в края на дуела. В 79-ата минута пас по земя на Оскар Малендо мина през няколко играчи, с цел да се озове в Серхи Дардер, който стреля във вратата за 2:1.

В добавеното време на срещата Пабло Пиати дефинитивно постави точка на разногласието. Той получи пас на скорост от Серхио Гарсия и невъзмутимо осъществя за крайното 3:1.

Така Еспаньол събра актив от 14 точки и се изкачи до 6-ото място в класирането. Виляреал пък се намира на 15-ата позиция с 8 извоювани точки.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР