Еспаньол загуби с 1:3 домакинския си мач срещу Леванте от

...
Еспаньол загуби с 1:3 домакинския си мач срещу Леванте от
Коментари Харесай

Леванте насочи Еспаньол към Сегунда Дивисион

Еспаньол загуби с 1:3 домакинския си мач против Леванте от 30-ия кръг на испанската Примера Дивисион. Домакините бяха по-активният тим, само че контрите на отбора от Валенсия носеха доста по-голяма опасност.

Въпреки привидното превъзходство на Еспаньол гостите от Валенсия доближиха до гол в 14-ата минута посредством Борха Майорал. Все отново натискът на каталунците даде резултат и Давид Лопес изравни в 28-ата минута.
 Футболният маратон в Испания стартира в 15:00 часа
Футболният маратон в Испания стартира в 15:00 часа

Ще се играят 4 мача в Примера Дивисион

След почивката още веднъж Еспаньол беше доста по-активният отбор. На няколко пъти голът висеше на косъм, само че попадение падна във вратата на Диего Лопес. Енис Барди технично се освободи фронтално и разстреля каталунския пазач за 1:2 в 67-ата минута.

В идващите минути Лопес съумя да направи серия от положителни спасявания след рискови контри на Леванте. Отново над всички изпъкваше македонецът Барди.

В 87-ата минута Адриа Педроса разстреля от воле личния си вратар Диего Лопес след центриране отляво на офанзивата на Леванте за 1:3.

Еспаньол остава на последното 20-то място с 24 точки, колкото има и Леганес. Мадридският отбор има победа в директния дуел с 2:0, само че двата отбора имат да играят мача си в Барселона.

Леванте е на 11-о място с 38 точки и на процедура ще доиграва сезонът. Изпадането и Лига Европа са еднообразно отдалечени.
 Снимка 484502
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР