Еспаньол вече е в испанската Втора лига, тъй като победата

...
Еспаньол вече е в испанската Втора лига, тъй като победата
Коментари Харесай

Лудница в Испания! Еспаньол е аут от Ла Лига, цели шест отбора ще се борят за последния билет за оцеляване

Еспаньол към този момент е в испанската Втора лига, защото успеха в 93-та минута на " Местая " против Валенсия му се изплъзна, а в последния кръг в испанската Ла Лига шест клуба, в това число и Валенсия, ще се борят да не се причислят към тях.

Цели шест клуба не са сигурни за оцеляването си преди последния кръг на испанската Ла Лига, а има единствено едно свободно място. Следващата седмица за оцеляване ще се борят Кадис, Алмерия, Валенсия, Селта, Хетафе и Валядолид, а всички те са събрани единствено в 2 точки разлика.

Валенсия - Еспаньол бе дуелът, който провокира най-голямо внимание в 37-ия кръг, защото двата клуба се борят за оцеляване и Еспаньол беше на крачка от огромна победа, преди да допусне гол в 93-ата минута за крайното 2:2.

Диего Лопес даде преднина на Валенсия в 38-ата минута на мача, само че единствено две по-късно Сесар Монтес изравни за 1:1. В воин за гостите се трансформира някогашният футболист на Барса Мартин Брайтуайт, който в 50-ата минута с доста шанс вкара гол за преднината, която продължи до 93-ата минута, когато Самуел Лино означи хубав гол за една точка, който обаче се оказа гибелен за каталунския клуб.

ЛА ЛИГА, 37-ми кръг

Алмерия - Реал Валядолид 0:0

Атлетик Билбао - Елче 0:1

Атлетико Мадрид - Реал Сосиедад 2:1

Барселона - Майорка 3:0

Кадис - Селта Виго 1:0

Хетафе - Осасуна 2:1

Жирона - Реал Бетис 1:2

Райо Валекано - Виляреал 2:1

Валенсия - Еспаньол 2:2
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР