Еспаньол намалява разходите за храна на футболистите си, съобщават испанските

...
Еспаньол намалява разходите за храна на футболистите си, съобщават испанските
Коментари Харесай

Куриоз в Испания: Еспаньол намалява разходите за храна на футболистите

Еспаньол понижава разноските за храна на футболистите си, оповестяват испанските медии в сряда. Клубът от Барселона изпитва финансови проблеми и управлението вкарва нови ограничения за икономисване на финансови средства на всички равнища.

През сегашния сезон лимитът на разноските за ежедневни потребности за първия състав е единствено 8,8 милиона евро на година. До момента футболистите от представителния тим закусваха и обядваха в напълно базата на клуба и можеха да вечерят у дома в сходство със специфичния хранителния проект, създаден от треньорския щаб.

Преди КОВИД пандемията разноските за ежедневни потребности на Еспаньол възлизаха на към 86 милиона евро на година. Футболистите са безапелационни, че броят на наличните за тях хранителни артикули доста е намалял доста в последните години и месеци.

Футболистите към този момент пътуват за мачовете си от Ла Лига не с чартърни, а единствено с постоянни полети.

Част от играчите на " синьо-белите " са останали извънредно недоволни от съкращенията на разноските, тъй като по думите им не могат да се приготвят пълноценно за мачовете поради по-малкото висококачествени хранителни артикули, които им се оферират всекидневно.

Очаква се скоро да бъде извършена среща на треньорското управление и футболистите на каталунците с управлението на клуба.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР