Българският пилот във Формула 3 Никола Цолов (Кампос) завърши с

...
Българският пилот във Формула 3 Никола Цолов (Кампос) завърши с
Коментари Харесай

Никола Цолов най-бърз във втория ден от тестовете на Херес

Българският водач във Формула 3 Никола Цолов (Кампос) приключи с първо време втория ден от тестванията на “Херес ”, като той записа най-хубавото си достижение в утринната сесия, в която беше първи - 1.29,758 минути. Никола кара единствено през днешния ден в тестванията в Южна Испания, като в следобедната сесия остана на 7-о място.

Сутринта с изключение на Цолов, най-сериозен опит да оглави класирането направи и Мари Боя (Кампос), който обаче остана втори, на 0,123 секунди от Българския лъв в класирането сутринта.

В следобедната сесия най-хубаво време записа Никола Лакорте - 1.31,584 минути, като водачът на Йенцер записа най-бързата си обиколка в първите 15 минути. След това заваля и времената се утежниха, а по-малко от час преди края сесията Хесе Караскедо се завъртя на първия завой и остана в зоната за сигурност. Сутринта пък имаше червен байрак поради Брандо Бадоер, който излетя на завой №10.

По-късно дъждът се усили и някои тимове заложиха на обиколки с мокри гуми, без обаче това да се отрази на класирането на водачите. Тестовете след края на сезона във Формула 3 не престават другата седмица на пистата до Барселона.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР