Еспаньол и Барселона си спретнаха едно от класическите дербита помежду

...
Еспаньол и Барселона си спретнаха едно от класическите дербита помежду
Коментари Харесай

„Каталунското дерби“ отново се игра до гол за Барселона

Еспаньол и Барселона си спретнаха едно от класическите дербита между тях, въпреки в края домакините да имаха своите учредения да недоволстват от основния арбитър Ернандез поради продължението, което подреди.

Той добави цели 6 минути към мача без очевидно да има съображение за повече от 3-4, че даже направи минутите 7, с помощта на свадата, която си спретнаха Меламед и Пике в края на мача. Двамата бяха изгонени в 92', тъй като нападателят на домакините блъсна съперника си, след което бе даден авантаж. Миг по-късно Пике удари през ухото 20-годишния гений, с цел да провокира още по-бърна реакция от него. В първия миг Ернандез глоби държанието на Меламед, само че наподобява му бе подсказано, че централният защитник е не по-малко отговорен.

Преди това Педри даде преднина на гостите още във 2', само че малко преди почивката за първата част Дардер изравни.

Ново попадение на Гави бе анулирано в 56', когато ВАР трябваше да се намеси и то доста подходящо. Франки де Йонг се опита да не играе с топката, когато бе в състояние на засада, само че тя го удари от докосването на Педри и на процедура се заложи пред Гави, който стреля тъкмо. Радостта му обаче изтрая единствено към минута.

Родриго Де Томас донесе поврат за Еспаньол в 64' след страхотна асистенция на Дардер.

Първата победа от 2009 година за домакините в „ Каталунското дерби “ чукаше на вратата, когато Люк де Йонг влезе от аварийна пейка и се извиси в наказателното поле, с цел да демонстрирай най-хубавото си качество - играта с глава.

Барса по този начин се изравни по точки с Атлетико Мадрид, само че въпреки всичко се добра до топ 4, до момента в който Еспаньол към този момент е в серия от 6 следващи мача без триумф.

Full Time
— FC Barcelona (@FCBarcelona)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР