Ескалацията на военните действия в Израел съдържа огромен потенциал от

...
Ескалацията на военните действия в Израел съдържа огромен потенциал от
Коментари Харесай

Румен Радев: Ескалацията на военните действия съдържа огромен потенциал от глобална дестабилизация

Ескалацията на военните дейности в Израел съдържа голям капацитет от световна дестабилизация и води до невиждана по мащабите си филантропична рецесия. Това разяснява пред публицисти президентът Румен Радев след гала във Военно-медицинската академия в София.

" Затова чакаме и двете страни да осъзнават своята отговорност към мира, сигурността и живота на хиляди хора във взривоопасния район ба Близкия изток. И следва да има въздържаност, следва да има разсъдък, с цел да се избегне последваща ескалация, която може да докара до мъчно обратими последици. И е доста значима своевременната съответна реакци и на Организация на обединените нации, и на цялата интернационална общественост, с цел да може да има деескалация ", сподели Радев.

Беше явно, че кабинетът няма да падне, тъй като користните ползи, които обвързват ръководещите, са доста по-силни от всички фалшификати на промени и на цели.

Според него казусът е, че ръководещите нямат една, а две стратегии. Първата, формалната, като управническата стратегия на кабинета и законодателната стратегия на ръководещото болшинство се извършва със противоречива успеваемост и като количество, и като качество. Защото тази стратегия е напълно подчинена на неявната стратегия, оповестена в оня запис - програмата за завладяване на кадровите лостове на властта и за зареждането на нашите компании. И още по-тежко, добави Радев, най-жизненоважната част в тази неявна стратегия - това е ултиматумът за целокупност на сглобката посредством опрощаване на старите грехове на съдружните сътрудници и тяхното избелване, разяснява Радев.

Всичко това се маскира зад едни шумни ежедневни обети в евроатлантизъм, които в действителност попречват европейското развиване на България, тъй като непрестанно генерират евроскептицизъм и осуетяват пълноценната ни европейска интеграция. Явно това е решението от през вчерашния ден на Народното събрание - ние да продължим да следим, даже да се любуваме на това майсторство на този противен политически спектакъл, неприветлив здравомислещите хора, добави президентът.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР