Ескалацията на протеста снощи се дължи на арогантното поведение на

...
Ескалацията на протеста снощи се дължи на арогантното поведение на
Коментари Харесай

Никола Бушняков: Ескалацията снощи се дължи на арогантното поведение на БФС

Ескалацията на митинга нощес се дължи на арогантното държание на управлението на БФС. Това съобщи за " Денят стартира " Никола Бушняков от съдружие " Левски за левскарите ".

" За разлика от Емил Костадинов, който през вчерашния ден съобщи, че няма визия за какво тези хора са се събрали пред стадиона, мисля, че на всички е пределно ясно, че ескалацията значително се дължи на арогантното държание от страна на управлението на БФС, което отхвърля да признае действителността и да поеме виновността за слабото показване на тима и да се съобрази с недоволството на всички последователи на футбола в България ", сподели Бушняков.

" Официално не знаем тъкмо кой провежда вчерашния митинг, по тази причина публично не сме застанали зад него, само че съм безапелационен, че всеки един почитател на футбола в България, без значение дали е последовател на Левски или не, е на мнение, че когато и това управление на БФС напусне, ще бъде към този момент късно. Честно казано, бих се изненадал, в случай че след сходни подиуми не се появи някаква съвест в управлението на футбола ни. Едва ли би могло да стане по-лошо, който и да пристигна ще бъде нов лъч вяра за футбола ", уточни Бушняков.

От страна на ЦСКА не съумяха да изпратят представител за коментар.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР