Ескалацията на протеста снощи се дължи на арогантното поведение на

...
Ескалацията на протеста снощи се дължи на арогантното поведение на
Коментари Харесай

Никола Бушняков: Ескалацията на протеста се дължи на арогантното поведение на ръководството на БФС

Ескалацията на митинга нощес се дължи на арогантното държание на управлението на БФС. Това съобщи за " Денят стартира " Никола Бушняков от съдружие " Левски за левскарите ".

" За разлика от Емил Костадинов, който през вчерашния ден съобщи, че няма визия за какво тези хора са се събрали пред стадиона, мисля, че на всички е пределно ясно, че ескалацията значително се дължи на арогантното държание от страна на управлението на БФС, което отхвърля да признае действителността и да поеме виновността за слабото показване на тима и да се съобрази с недоволството на всички последователи на футбола в България ", сподели Бушняков.



" Официално не знаем тъкмо кой провежда вчерашния митинг, по тази причина публично не сме застанали зад него, само че съм безапелационен, че всеки един почитател на футбола в България, без значение дали е последовател на Левски или не, е на мнение, че когато и това управление на БФС напусне, ще бъде към този момент късно. Честно казано, бих се изненадал, в случай че след сходни подиуми не се появи някаква съвест в управлението на футбола ни. Едва ли би могло да стане по-лошо, който и да пристигна ще бъде нов лъч вяра за футбола ", уточни Бушняков.

От страна на ЦСКА не съумяха да изпратят представител за коментар.

Вижте директното включване на Алекс Донев




Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР