Есента започва в едно новолуние в знака на Везните. Темата за

...
Есента започва в едно новолуние в знака на Везните.
Темата за
Коментари Харесай

В 22.12ч. тази вечер настъпва важен момент за изпълняване на желания, не го пропускайте!

Есента стартира в едно новолуние в знака на Везните.

Темата за връзката ни с другите, само че и със самите нас, излиза на напред във времето. Чудесният детайл идва от това, че ще можем да подобрим тази връзка, да пуснем остарялата сила и да се насочим към новата.

Новолунието ще се случи навръх 19ти октомври в 22:12ч. Нека да обърнем внимание и на най-важните моменти, свързани с този астрологичен феномен:
Това е превъзходен миг да потърсим салдото в живота ни и да отдалечим от крайностите. Това, което ще избави сложните взаимоотношения, са компромисите, а не концепцията кой какъв брой е прав.

Докато в една връзка – било то професионална или персонална, всеки тегли в своята посока, нещата няма да се получат. Добре е да погледнете в една посока, която да е обща и която ще донесе и на двете страни положително. В противоположен случай Юпитер в Скорпион, който подчертава трансформацията, ще ви помогне да се спасите от безкомпромисните взаимоотношения.

Хармонията ще се реализира въз основата на другарство и на връзка. Няма по какъв начин другата страна да се досети какво ви е предизвикала, в случай че не й споделите. Типичното държание в този момент може да е – ще те отхвърля, без да приказвам с теб, с цел да не ме отхвърлиш ти, когато приказвам с теб.

Чудесен миг за внасяне на малко хармония и естетика както във връзка с дома и на работното място, по този начин и във връзка с личната персона.

Започва един нов миг на съдействие в живота на всеки човек. Това ще е тази сфера от живота ни, в която ясно усещаме, че не можем да се оправим сами.

Това Новолуние носи доста положителна сила и мощ за сбъдване на нашите най-искрени стремежи.

Това да имаме стремежи не е просто каприз или идеалистично мечтание. Напротив образуването на стремежи значи, че сме осъзнали наши потребности, наши потребности.

Желанието е въпрос на взимане на решение за това, какво желаеме да създадем и за изясняване на нашето желание. Това е повече от развой на „ мислене”; то включва страст, възприятие, че то е вярно за нас и го одобряваме изцяло с цялото си сърце.

„ Когато предприемем изключителната стъпка да запишем това предпочитание и да го заявяваме във вълшебния миг, то ще се сбъдне” – написа известната астроложка Жан Спилър. Именно тя прави опит и открива въздействието на Новолуние върху нашите стремежи.

Новолуние е времето, когато се подкрепят всички форми на напредък.

Този интервал е плодотворен за надеждни нови инициативи. Или най-малко тя счита по този начин. Според Жан Спилър най – мощния миг да се напишат пожелания е в границите на първите осем часа от Новолунието, само че може до четиридесет и осем часа.

Формулирането на желанията също е доста значимо. Те би трябвало да бъдат записвани по този начин както ги чувствате, а не по какъв начин биха звучали разумно. Колкото по къси и ясни са, толкоз по-добре.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР