Есента започва с ретрограден Меркурий, ретроградна Венера и обръщане на

...
Есента започва с ретрограден Меркурий, ретроградна Венера и обръщане на
Коментари Харесай

Месечен хороскоп за Водолей: Нови възможности на хоризонта

Есента стартира с назадничав Меркурий, ретроградна Венера и превръщане на Юпитер в ретроградно придвижване. Това ще донесе на всички нас промени и ще ни подтикне да преосмислим живота си.

Уран, вашият шеф, ще бъде в Телец през целия месец, правейки позитивни аспекти със Слънцето и Меркурий в Дева. Това значи, че ще имате добър шанс с всевъзможен бизнес, обвързван с възстановяване на вашия дом, интериор или фамилни връзки. Много е евентуално мястото ви на престояване да стане по-уютно или посредством ремонт, или посредством възобновяване на мебелите.

Ретрограден Юпитер на 4 септември ще бъде в знака на финансите, Телец, което ще тласне всеки от нас да преразгледа своето финансово положение, разноски и спестявания и да обърне внимание на фамилния капитал. До края на годината Юпитер ще ви върне към остарели финансови вложения, направени през 2011-2012 година Например, в случай че имате неподвижен парцел от тези години, може да започнете да го давате чартърен или да помислите за рефинансиране на заем или ипотека. От друга страна, може би през тези години сте създали първата покупка на апартамент и в този момент желаете още веднъж да инвестирате в жилище, само че с цел да го извършите, ще би трябвало да продадете някакъв различен остарял парцел.

При вас, Водолеи, Юпитер ще бъде в дома на жилището на същото място, където в този момент е Уран. това значи, че интензивно ще преработвате нещо в дома си, с цел да го извършите по-удобен. Може да се нуждае от ремонт, нови мебели или отделяне на нови елементи. Освен това някой родственик или другар може да се откри в къщата ви до януари 2024 година

Септември ще е последният относително спокоен месец от годината, преди да се отвори Коридорът на затъмненията през октомври и да преживеем пълнолунието в Скорпион през ноември. Енергията на Коридора може да се усети един месец преди старта му, по тази причина от 15 септември, новолунието в Дева, наблюдавайте деликатно събитията в живота ви.
При вас, Водолеи, може да стартира нов цикъл от финансови отговорности като да вземем за пример взимане на ипотека или заем. Също по този начин е допустимо вашият сътрудник да има нов по-голям приход.

На 29 септември ще има мощно пълнолуние в знака Овен, което ще окаже въздействие на вашия дом, обвързван с пътуването – може ненадейно да тръгнете на странствуване или да откриете нова общественост от хора. Със сигурност ще изследвате „ нови територии “ в работен проект и даже да обмислите да започнете да учите нов език. Освен това може да получите забавни и непредвидени вести, свързани с ваш родственик.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР