Есента вече е тук и един от начините да се

...
Есента вече е тук и един от начините да се
Коментари Харесай

5 идеи за есенен маникюр с панделки

Есента към този момент е тук и един от методите да се разведрим и сдобием с въодушевление в първите хладни дни е като освежим маникюра. Изпробвахме всевъзможни слънчеви трендове през лятото, само че есента е тук с едно ненадейно предложение.
 5 хрумвания за пай маникюр в първите есенни дни
5 хрумвания за пай маникюр в първите есенни дни

Красив и елементарен за поддържане

Един от най-актуалните дизайни за маникюр през септември и октомври 2024 година е с дребни панделки. Така всеки нокът наподобява като дребен подарък. Ето пет разнообразни хрумвания за ентусиазъм.

Неутрално нежни

Класически лак в бледорозово или бежово е идеалната основа за този обикновен, само че грациозен дизайн на тънички черни панделки.

Жълт " френски " маникюр

Бледожълтото прави този френски маникюр ненадейно забавен и идеална основа за дребни червени панделки, които да изрисуваме с тънка четка за лак.

Готически в черно

Ако бледите цветове не са нашата чаша чай, нищо не пречи да посегнем и към черното - стои задоволително елегантно през есента. Панделките могат да са в бяло или сребристо.

Леопардов акцент

Този маникюр е за по-смелите дами, подготвени да съчетаят дръзкия леопардов принт с панделчици в алено.

С 3D украшения

Почти бароково ще наподобява, в случай че панделките не са нарисувани, а са направени благодарение на готовите декоративни детайли за прикрепяне към ноктите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР