Есента предлага възможност да обновите гардероба си. Ако се интересувате

...
Есента предлага възможност да обновите гардероба си. Ако се интересувате
Коментари Харесай

Модни находки: Какво трябва да носи всеки мъж тази есен?

Есента предлага опция да обновите дрешника си. Ако се интересувате от фешън трендове, в този момент е моментът да добавите няколко щриха към нормалния си жанр на обличане. Ние можем да ви предложим тъкмо какви да бъдат. За задачата сме подготвили няколко фешън находки за мъже.

Кои фешън шлагери се завръщат тази есен?

За доста мъже добра вест тази есен, а също по този начин и зима, е завръщането на бомбърите. Те още веднъж са настоящи, а изборът на разновидности е огромен. Може да избирате сред обемни модели, от плътна материя, с нашивки и едри ципове, в по-спортен или юношески жанр. Бомбърите са отлична опция да продължите да носите обичаните си, до момента в който времето на открито го разрешава. Към тях върви друга настояща за тази есен фешън находка - мъжките панталони карго. С такова долнище ще сте подготвени за всевъзможни ежедневни визии. Тази година на стилния подиум видяхме няколко негови разновидности - в жанр овърсайз, в базови цветове (които са изключително обичани на мъжете) и с обилие от обемни джобове. По отношение на материите имате избор. Най-интересните карго панталони в сбирките на стилните къщи от целия свят са от трикотаж и кожа. Не се колебайте и за момент да ги съчетаете с обичаните ви, обемна карирана ризи, яке или друго горнище. 

Следващите месеци на мода ще бъдат още лаконичността, минимализмът и работният жанр. Те ще се харесат на всеки мъж, който не желае да подцени комфорта си поради елегантността. За да почерпите от тази наклонност, допълнете дрешника си с по-груби материи и облекла със свободна кройка. Модерни са базовите цветове и кройките без непотребни опити и украшения.

Кои цветове в мъжкото облекло ще бъдат на мода през есента?

До пролетта на мода ще бъдат черното, оранжевото, сивото, лилавото и транспарантните облекла. Точно по този начин - има по нещо за всеки! Когато приказваме за черно, имаме поради тотално черно. През идващите месеци може да създавате тоалети, в които няма наличие на други цветове, с изключение на на черното. С тази тотална визия ще изглеждате ефектно в офиса, на концерт или по други мотиви. Разбира се, добре е да я разнообразявате понякога. Затова ще ви оказват помощ оранжевото и лилавото. За хладните дни може да изберете стилно яке в ослепителен цвят -. Всичките му нюанси ще са настоящи при връхните облекла. Лилавото е другото блестящо фешън решение за есен 2023. Любопитното при него е, че няколко фешън къщи заложиха на тотална лилава визия, включваща детайли на облеклото в няколко нюанса на този цвят. 

Ако не сте фенове на оранжевото и лилавото, може да се възползвате от новата новост на сиво. То обичайно стои добре на мъжете. Сив костюм в типичен жанр ще освежи елегантния ви дрешник. Може да го допълните с точните аксесоари, измежду които шалове -, вратовръзка, чанта и така нататък

Миди или макси?

Когато става дума за мода, значимо е да се обърне внимание и на дължината на облеклата. През тази есен шлагер ще бъдат якетата и палтата с дължина до коляното или до земята. За всекидневието в града можете самоуверено да изберете обемен бомбър до кръста, а за дните, в които се обрисува да бъде студено и мразовито - дълго палто. Колкото по-дълго е, толкоз по-добре. Със сигурност топло ще ви държат вълната и кожата. 

През идващите месеци акцент в мъжкото облекло се обрисува да бъдат и огромните шалове. Може на воля да се отдадете на желанието си да се почувствате като древен воин. Просто хвърлете през едното рамо огромен шал!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР