Есента наближава, а с нея и стартът на надпреварата за

...
Есента наближава, а с нея и стартът на надпреварата за
Коментари Харесай

Вълнуват ли се пловдивчани от местните избори АНКЕТА

Есента наближава, а с нея и стартът на конкуренцията за локални избори. Вече започнаха и социологическите изследвания кои кандидат-кметове имат най-големи шансове да завоюват борбата за Пловдив. Социолозите предсказват лека преднина на Здравко Димитров пред Славчо Атанасов и Дани Каназирева, политическата конкуренция разказват като смислена, а претендентите като добре готови.

Месец преди деня на изборите „ Марица “ се опита да усети пулса на града, да разбере какво е значимо за пловдивчани и кои градски проблеми най-вече им тежат.

Проучването ни откри, че жителите на Пловдив не разпознават локалните избори като значимо събитие през октомври, само че знаят по кое време тъкмо ще се проведат. Докато едни са безапелационни, че не може да си пловдивчанин и да не се вълнуваш от тематиката, то други подхождат с леко равнодушие. Има и такива, които считат, че интригата в София ще е по-голяма в сравнение с в Пловдив, тъй като мъчно някой би се конкурирал с регионалния шеф.

От предпочитаните тематики за жителите, излиза наяве, че те припознават просперитета на града в концепциите на Здравко Димитров.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР