Есента наближава, а с нея - и очакваната голяма битка

...
Есента наближава, а с нея - и очакваната голяма битка
Коментари Харесай

Битката, която се задава тази есен

Есента наближава, а с нея - и предстоящата огромна борба сред стрийминг платформите за публика. Този сезон две заглавия се изправят в конфликт, а спечелилият напълно не е явен. Разбира се, че приказваме за " Домът на дракона " против The Lord of the Rings: The Rings of Power.

Рекордите на " Домът на дракона "

Какво знаем за гледаемостта на първи епизод на сериала

След като преди два дни се завърнахме във Вестерос, в този момент следва да се завърнем и в Средната земя.

Сериалът на НВО по " Огън и кръв " на Джордж Р. Р. Мартин към този момент ни сподели какво да чакаме. Все още не сме уверени какво са ни приготвили от Amazon с този по вселената на Дж. Р. Р. Толкин. Едно е несъмнено - някои ще го видят още преди формалната премиера.

Стрийминг платформата е възнамерявала кино прожекции на първите два епизода на The Lord of the Rings: The Rings of Power, които ще се проведат на 31 август в определени салони. За момента доказани такива има в Съединени американски щати, Канада, Англия, Ирландия, Аржентина, Колумбия, Австралия и Нова Зеландия, съгласно Variety.

От Amazon разчитат на голямата почитател маса на творбите на Толкин, както и на " тласъка ", даден от кино трилогията на Питър Джаксън " Властелинът на пръстените ". За момента обаче отзивите от първите фрагменти, тийзъри и излезлият преди часове филмов откъс в обществените медии не са от най-ласкавите...

Първите два епизода на струващата 400 милиона $ продукция гледаме по Amazon Prime на 2 септември.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР