Есента може да се окаже много коварен сезон за някои

...
Есента може да се окаже много коварен сезон за някои
Коментари Харесай

РАЗДЯЛА грози тези 3 зодии през есента

Есента може да се окаже доста подъл сезон за някои  , ако не създадат нещо за връзката си, което да я избави. Ето кои са 3-те  , за които есента може да донесе разлъка и страсти, които не са си пожелавали.
БЛИЗНАЦИ: Ако не внимавате, тази есен може да неуспехите връзката, на която толкоз държите. Ще пристигна нов трети човек, който ще се опита да грабне сърцето ви. Помнете обаче, че този човек не желае дълга връзка. Той просто се забавлява, желае да потвърди, че може да открадне половинката на различен и в случай че започнете връзка с него, доста е допустимо скоро да загубите и това. Бъдете рационални, мислете преди да действате и оценете какво богатство имате до себе си. Никой няма да може да пристигна и да направи освен това за вас. Просто забравете за изкушенията, не се поддавайте на мимолетни пристрастености и бъдете виновни към връзката си. Няма по-зряла постъпка от тази и вие добре знаете това!
 6 неща, с които дамите ОТКАЗВАТ мъжете от брак 6 неща, с които дамите ОТКАЗВАТ мъжете от брак
Всички ние имаме другарски двойки, които са дружно от години, само че нито са сгодени, нито подхващат крачката да сключат брак. Причините...
ЛЪВ: Не си мислете, че когато сте основали една връзка, тя ще бъде вечно здрава, постоянна и няма да има потребност вършиме нищо, с цел да я поддържате такава, каквато е била първоначално. Истината е, че в последната година жестовете от ваша страна са намалели, не вършиме всичко, което сте правили първоначално и това не остава неусетно от вашата половинка. Ще пристигна някой различен, ще направи няколко прелестни жеста и ще отмъкне половинката ви под носа. Затова се стегнете, обмислете грешките и пропуските си, в случай че желаете да спасите връзката си. Започнете от ежедневните дребни неща, след което излезте на вечеря или просто направете жест, за който половинката ви от дълго време си мечтае. Това ще възпламени още веднъж любовта ви и ще покаже на индивида до вас, че имате все същите мощни усеща и не сте решили да се откажете от връзката си.
КОЗИРОГ: Няма връзка, която да оцелее във времето, в случай че стои на едно и също място дълги години поред. Всички ваши близки и другари, които са били в дългогодишни връзки без развиване, към този момент най-вероятно не са задно, нали? Не бъдете от хората, които ще изгубят любовта на живота си, единствено тъй като се опасяват от огромните крачки. Ако обичате някого, време е да му засвидетелствате това с диалози за брак, деца и по-сериозни проекти за бъдещето. Ако усещате, че такива диалози не за вас, най-вероятно и индивидът, с който сте, не е верният човек. Желанието за основаване на семейство идва с времето, само че забави ли се прекомерно дълго – най-вероятно не сте един за различен. Помислете и действайте, в случай че желаете да запазите любовта, която сте построили дружно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР