Есента е тук и вече едва ли има някой, който

...
Есента е тук и вече едва ли има някой, който
Коментари Харесай

Новите филми и сериали на Netflix през октомври

Есента е тук и към този момент надали има някой, който да не го е схванал. Най-малкото по нуждата от по-дебели облекла. Но въпреки всичко сме октомври и това е изцяло обикновено. 
 Новите филми и сериали на Netflix през септември
Новите филми и сериали на Netflix през септември

Започваме с приготовленията за есента

По-хладните есенни дни допускат повече време, прекарано вкъщи пред дивана. А Netflix са се погрижили да не се чудим какво да гледаме. Ето и кои заглавия ни сграбчиха окото през октомври.

Starting 5

Започваме на спортна тема с баскетбол. В 10 епизода поредицата ще ни придвижи зад кулисите на миналия сезон в NBA.

Всичко това, с цел да забележим сезона през очите на петима баскетболисти - Леброн Джеймс (Лос Анджелис Лейкърс), Джейсън Тейтъм (Бостън Селтикс), Джими Бътлър (Маями Хийт), Антъни Едуардс (Минесота Тимбърулвс) и Домантас Сабонис (Сакраменто Кингс).

Ще забележим борбите, които петимата са водели както на паркета, по този начин и отвън него, борейки се с контузи и балансирайки сред устрема към великолепие и потребностите на фамилията.

Starting 5 е в Netflix от 9 октомври

Lonely Planet

Продължаваме самоуверено напред с една типична за Netflix сантиментална комедия. Катрин е писателка, която търси безшумно и умерено място, с цел да откри ентусиазъм и довърши последната си книга.

В търсене на уединението тя се насочва към Мароко, където обаче среща млад мъж на име Оуен. Неусетно инцидентното запознанство прераства в опияняваща любовна спекулация, която може да промени живота и на двамата.

В основните функции ще забележим Лора Дърн и Лиъм Хемсуърт , който от филмовия откъс ни се костват като неочаквано добра композиция.

Lonely Planet е в Netflix от 11 октомври

Don`t Move

Продължаваме с трилър, чиято идея дава обещание да ни държи напрегнат от самото начало. Скърбяща жена се надява да откри покой и усамотение надълбоко в гората.

Но вместо това среща чужд, който я инжектира с вещество, което ще сковава тялото ѝ. Но цялата обстановка става още по-извратена, тъй като на дамата са ѝ дадени 20 минути, в които да избяга.

Въпросът е дали тези 20 минути ще са задоволителни, с цел да откри помощ преди да бъде парализирана. 

Don`t Move е в Netflix от 25 октомври

Go Ahead, Brother

Завършваме с полски сериал, който ще ни покаже нелеката история на Оскар, който бива изхвърлен от специфичните елементи в полицията, тъй като получава паник офанзива по време на рискова интервенция.

Така той е заставен да стартира нова работа като охранител. Но обстановката не става по-розова, тъй като схваща, че след гибелта си татко му е оставил голям дълъг, насъбран от хазарт.

Оскар обаче не се отчайва и в новата си работа вижда добра опция, с която да обърне хода на събитията.

Go Ahead, Brother е в Netflix от 30 октомври

През месеца може да обърнем внимание и на  Chef`s Table: Noodles (2 октомври),  Unsolved Mysteries  (2 октомври) и  Murder Mindfully (31 октомври).

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР