Есента е сезонът на носталгията и тъгата. Като че ли

...
Есента е сезонът на носталгията и тъгата. Като че ли
Коментари Харесай

Какво означава, ако сънуваш есен

Есента е сезонът на носталгията и тъгата. Като че ли с увяхването на растенията и мрачното дъждовно небе нещо в нас се прекатурва. Но по какъв начин можеш да бъдеш печален, в случай че на открито всичко е в топли краски? Не усещате ли уют и топлота, гледайки жълтите, оранжеви, червени и кафяви листа на дърветата, падналите жълъди и кестени?

А дали в сънищата есента носи тъжни послания и за какво сънуваме есен?

Според съновника есента е добър знак. Тя е знак на добре свършена работа, от която към този момент берете плодовете. В други съновници есента се свързва с дребни кахъри, горест по безценен човек. Нека забележим разнообразни тълкувания, събрани от целия свят.

Да сънуваш есента - това носталгично време на годината, се счита, че е изключително вдъхновяващо за дамите. Момичета, които мечтаят да се омъжат, също ще бъдат удовлетворени. Сънят им, в който се женят през септември, октомври или ноември, предвещава извънредно благополучен брак в живота. Няма да има материални проблеми или съществени несъгласия сред членовете на фамилията. Същото - в случай че момиче насън възнамерява сватбено празненство за есента.

 Есен насън

Ако млада жена сънува есен, тя ще реализира разцвет, ще завоюва борби с други хора. А зрелите дами, които са сънували есен, съгласно най-често срещаното пояснение ще станат притежател на някакъв парцел. Най-вероятно този парцел ще се окаже завещание от от дълго време забравени родственици. Вярно е, че парцелът няма да пристигна без битка, само че несъмнено ще си коства.

За мъж, който сънува есен, нещата също ще се развият добре. Сънуващият чака задоволство след добросъвестно свършена работа, оценка на свършеното, душата му най-сетне ще се отпусне и ще бъде спокойна. Ако в сънят му есента е била дъждовна и мрачна, това предвещава повяхващи усеща или лека горест. Но може би всичко е за положително. В края на краищата това значи, че се задава нова сантиментална история и след тъгата сигурно ще пристигна наслада.

Времето на дъждовете и падащите листа се интерпретира като завършек на огромен бизнес, а може би и цялостен стадий от живота. Време е да оцените резултатите - апропо, те даже ще надвишават вашите упования - и да помислите за по-нататъшни проекти.

Възможно е също есента в съня ви да е вашата лична зрялост, придобиването на световна мъдрост. Е, още едно пояснение, не по-малко прелестно: есента дава обещание усъвършенстване в материалното положение, комфорт и успокоение във вашия дом.

Как тъкмо сънувате есента?

На дърветата им опадат листата, реколтата узрява, животните се приготвят за зимен сън, птиците отлитат на юг - може би някои от тези признаци на есента са били във вашия сън. Може есента в съня ви да е пъстра и слънчева, само че може да е сива, кална и мрачна.

Какво значат другите нюанси на есента във вашия сън?

 Тълкуване на есента насън

- Събиране на годишна продукция (участвате или наблюдавате) - ще се насладите на плодовете на труда си в живота. Сънят е директно обвързван с области като търговия, бизнес;

- Летящи птици - скоро този, който сте чакали, ще се върне, наслада от среща;

- Падащи листа - ще придобиете друг обществен статус. Също по този начин предсказва смяна в връзките с приятелите и фамилията, допустимо поради новата ви позиция;

- Газиш в паднали листа – ще се върнат остарели мемоари, горест по миналото;

- Жълти и червени листа, покрити със сняг - нещо радостно ще се случи в близко бъдеще;

- Гъби през есента - пътешестване. Това може да бъде или излизане отвън града за уикенда, или пътешестване до друга държава;

- Есен с киша – напреднала възраст, разлъка, завършек на връзка;

- Есента е пристигнала не в точния момент – ще получите непредвидена помощ, промени в живота, разлъка, нови приятелства;

- Златна есен – задоволство от добре свършена работа и спокойствие;

- Унила, кална есен – знак за душевни неволи, терзания, загуби, горест по безценен човек;

- Влажна и сива есен – несполучливо довеждане докрай на дейности;

- Красив есенен пейзаж – успокоение, задоволство и късмет;

- Сключвате договорка през есента – триумф и щастливо бъдеще;

- Студена есен – ще имате кахъри.

Както забелязахте, множеството повечето тълкувания на есента в съня са позитивни. Но даже и есента във вашия сън да е мрачна и сива и да предвещава някакъв край или неволя – не падайте духом.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР