Есента е сезонът на грипната активност и инфекциите. За да

...
Есента е сезонът на грипната активност и инфекциите. За да
Коментари Харесай

6-те най-добри напитки, за да се предпазите от вируси тази есен

Есента е сезонът на грипната интензивност и инфекциите. За да ги предотвратите и настинката да бъде сюрпризирана, би трябвало деликатно да наблюдавате тялото си. Диетолог предложи 6 питиета, които няма да ви разрешат да се разболеете.
Зеленият чай е обогатен с EGCG, който интензивно демонстрира противовъзпалителни свойства и работи като натурален антиоксидант.  100% естествен портокалов сок не съдържа изкуствени захари и е богат на значими хранителни субстанции: витамин C и B1.
Чрез прибавяне на куркума можете да подобрите противовъзпалителните свойства на напитката. Подправката съдържа съединението " куркумин ", известно с потребните си свойства.
Нарът и сокът от него съдържат полифеноли, които са евентуално ефикасни в битката с възпалението. Тези мощни антиоксиданти имат предпазен резултат.  Зелено смути , направено от кресон, спанак или други листа, също е отлично за укрепване на имунната ви система. Сокът от цвекло е натурален източник на беталаини и нитрати. Освен това понижава оксидативния стрес и има противовъзпалителен резултат.  Млякото е в положение да поддържа тялото крепко, като понижава хроничните признаци на заболяване и защищава тялото от вируси. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР