Есента е подходящо време за ремонти, ако не сте смогнали

...
Есента е подходящо време за ремонти, ако не сте смогнали
Коментари Харесай

Интериорният дизайн - една добре планувана стъпка към мечтания дом

Есента е уместно време за поправки, в случай че не сте смогнали през лятото.

Ето за какво ви предлагаме 6 съвета от опитния дизайнер Антония Саранеделчева, която показва малко управление, състоящо се от няколко стъпки, които ще ви оказват помощ да планирате и осъществите смяната във вашия дом.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ В 6 СТЪПКИ КАК ДА ПРЕОБРАЗИМ ИНТЕРИОРА В ДОМА

Ето първите две стъпки, а останалите може да видите в галерията.

1. Съберете хрумвания за интериорния дизайн

Първата и най-важна стъпка несъмнено е да имате ясна визия и концепция по какъв начин желаете да наподобява вашия дом. За задачата почерпете ентусиазъм, отсейте това, което дава отговор на вашата същина и чувство за дом, и това, което въобще не ви подхожда. Отделяйки всички неща, които ви харесват на идващия стадий доста по-лесно ще можете да споделите и визиите желанията към дизайнера.

9 трендове в декора на дома през 2018-та година

2. Бюджет

Това извънредно определящо, защото е значимо с какъв бюджет разполагате още преди да сте стартирали с ремонтите действия. Направете си действителна преценка за нещата, които в действителност желаете в интериора си и с кои можете да извършите компромис. Изключително значимо е, когато вършиме дизайн на вашия дом да го извършите по верния метод.

8 знака, че къщата ни е застинала в 90-те

Направете си авансово проект с нещата, които наложително желаете във вашия дом, тъй че в следствие да не се стигне до съществено превишаване на бюджета ви или даже да се доближи до миг, в който не можете да финализирате ремонта, поради липса на финанси. За това постоянно си оставяйте най-малко 20% над плануванаъа сума като запас при положение на потребност.

.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР