Есенният октомври, с всичките му предимства и недостатъци, все още

...
Есенният октомври, с всичките му предимства и недостатъци, все още
Коментари Харесай

Павел Глоба каза на кои зодии ще им провърви най-после през ...

Есенният октомври, с всичките му преимущества и дефекти, към момента е отлично време за актуализиране и реализиране на вашите цели, всевъзможни житейски и професионални инициативи и корекции в персоналния ви живот, споделя фамозният астролог Павел Глоба, представен от jenata.blitz.bg.

Периодът е удобен да поемете още отговорности, както и да се споразумеете по персонални и служебни въпроси, свързани с кариерата, увеличението на заплатата и др. 

Октомври ще отвори необятни благоприятни условия за инициативи, ще ви накара да мислите за бъдещето и да се занимавате по-активно с на практика въпроси.

Ето кои ще са най-големите късметлии на месеца и на кои ще им се наложи да се потрудят повечко, с цел да реализиран задачите си: 

Овен

Първите две декади на месеца са извънредно подобаващи за инициативи, за решение на най-важните задания, които ще оказват помощ да завършите тази година чудесно, което е значимо за амбициозните представители на огнения знак.

По това време може да се заемате със задания от всякаква трудност, да поемете оптимални отговорности и да се нагърбвате с всичко. 

Време е да дадете ход на концепциите, които се въртят в главата ви отдавна. Ако смятате, че няма да съумеете сами и ще бъде по-разумно и безвредно да го извършите с нечия помощ - потърсете я! 

За да не останете сами с проблемите си в даден миг, не забравяйте за най-близките си, които постоянно са до вас и са подготвени да ви оказват помощ, както и за вашите остарели и правилни другари. Поддържайте връзка с тях. 

Телец

Откажете се от всевъзможни опасности до третото десетдневие на октомври. Първите две декади на месеца не са подобаващи за дейни дейности, а за обмисляне.

Инициативните и целеустремени представители на този земен знак би трябвало да изяснят отношенията си със своя бизнес сътрудник, защото пътищата им от дълго време са се разминали и се постанова да " дърпат " всичко сами. 

Освободете се от всичко, което ви пречи да продължите напред и не правете бизнес с нови познати и с хора, които се постановат и създават първо усещане за ненадеждни персони.

Не си правете проекти, чието осъществяване може да се проточи с времето. Всичките ви инициативи би трябвало да приключат до края на текущата година.

Близнаци 

За прочувствените Близнаци, най-активните от тях, за които всяка опция за облага е шанс, октомври е извънредно подобаващ за осъществяване на всички хрумвания.

До последната седмица на месеца всичко ще бъде на тяхна страна - от шанса до разположението на звездите в небето. След това ще би трябвало да се отдръпват от дейните каузи и да преминат към щадящ режим.  

Не се опитвайте да вземете прекалено много от живота, ограничете се единствено до най-необходимото, в противоположен случай ще се объркате и даже по-лошо - няма да имате време да следвате всичко и вследствие на това ще загубите по-голямата част от него.

Подхождайте отговорно към любовните въпроси, търсете половинка с виновен метод. Нямате потребност от непостоянен сътрудник като вас, той единствено ще ви отклони от главните ви цели.

Рак

През този интервал уязвимите Раци и тези, чието здраве куца, могат да се сблъскат с проблеми. Те би трябвало да следят деликатно положението си, да реагират навреме на всички предупредителни сигнали и да не се довеждат до безсилие.

Що се отнася до практическите, професионални вероятности - такива не се обрисуват най-малко до 20-о число на месеца. По това време ще могат да се потвърдят тези представители на знака, които се занимават с креативна работа, която не планува финансови инжекции, виновни решения и свързани с тях опасности.

Всички персонални фамилни въпроси, в това число и противоречивите, е най-добре да решавате в фамилен кръг, без да търсите помощ или поддръжка от роднините си.  

Лъв

Лъвовете, харизматични и упорити в задачите си, ще имат шанс като никой различен през октомври и би трябвало да се настроят за най-високи резултати.

Разчитайте единствено на себе си! Всяка помощ извън може да се окаже користна, а в тази ситуация нямате потребност от нея, тъй като сами можете да се справите с всичко съвършено и да разрешите всички компликации.

Ако настроението на тези прочувствени и в някои случаи прекомерно нападателни хора се утежни по някаква причина, за тях е значимо да задържат гнева си, а не да избухват.

Почивайте повече, с цел да не кипнете отново. Любимото ви занятие, някакво занимание, ще успокои нервите ви и ще отвлече вниманието ви от всекидневието и нервното напрежение.

Дева

В началото на октомври деловите Деви, които се занимават най-вече с самостоятелни действия, би трябвало да положат оптимални старания, с цел да приключат всичките си каузи.

В бъдеще, т.е. през второто и третото десетдневие, ще би трябвало да отложите всичките си начинания, в противоположен случай всички старания, които сте положили, ще отидат напразно.

Би било добре тези, които са под непрекъснато напрежение, да намерят нещо, което да ги разсее от всекидневието - посещаване на спортна зала, лов на риба, плетене и така нататък

Везни

Добри вероятности чакат дейните представители на зодия Везни, които са подготвени да се заемат с начинанията си и със личните си сили да ги осъществят в живота. Всичко ще бъде на тяхна страна, само че единствено до 20-о число на месеца, когато звездите ще им извърнат тил и към този момент няма да могат да разчитат на шанса.

Ако всичко е наред в работата и в бизнеса, не е нужно да се тревожите без причина. Така ще имате свободно време за персонални каузи.

Може да разчитате на триумф с противоположния пол. Интересът към вас през този интервал ще бъде нараснал, не пропускайте да се възползвате от сходна удобна опция!

Скорпион  

Първите две декади на месеца късметът сигурно няма да е на ваша страна. Може би е най-добре да се погрижите за себе си и персоналните си проблеми.

Инициативите ви може да не получат по-нататъшен прогрес, в случай че не са подкрепени от сериозна материална база. Не би трябвало обаче да разчитате на заеми и заеми. Подобни рискове в този момент не са оправдани.

Разчитайте на себе си и опциите си, поемете повече отговорност. Всяка помощ в профил към този момент е неуместна, тя единствено ще навреди.

Стрелец

През октомври може да се захванете с всичко, което сте възнамерявали по-рано и ще ви е нужно в близко бъдеще. Може най-накрая да стартирате личните си хрумвания, изключително в случай че сте готови еднолично да носите отговорност за тях.

Активността е оправдана и безвредна единствено през първата половина на месеца. По това време се натоварвайте оптимално, а по-късно си подарете къса отмора. 

Да разчитате на нечия помощ през октомври не е целесъобразно, тъй като тя може да се окаже неуместна или много скъпа (не безусловно във финансов план).

Козирог 

Дали представителите на този земен знак ще съумеят да реализират веществен триумф през октомври е огромен въпрос, а отговорът е, че звездите не са на тяхна страна. Само упоритият им труд ще може да компенсира нещо.

Едва третото десетдневие ще е повече или по-малко удобно за тези виновни хора, които постоянно са фокусирани върху оптималния резултат и се стремят да реализират задачата си непременно.

Опитайте се да не поемате непотребна отговорност, не всички са на ваша страна. Действайте както знаете - систематично, прогресивно и целеустремено, заобикаляйки всевъзможни внезапни придвижвания.

Не забравяйте за персоналните ползи, свързани с любовната сфера. Ако към момента сте необвързани, възползвайте се от удобните благоприятни условия на месеца, с цел да срещнете колегата си в действителния свят, до момента в който към момента има такава опция.  

Водолей 

Почти целият октомври ще е благоразположен към Водолеите, звездите и шансът ще бъдат на страната на тези дейни, интелигентни и доста надарени персони.

Шанс да реализират всичко, което са възнамерявали, ще имат тези, които са подготвени да бъдат дейни в решаването на проблемите си, да поемат самодейността и да носят цялостната отговорност за дейностите си.

Задължително изключете финансовите опасности, също по този начин не се предлага да влизате в задължения, да взимате дълготрайни заеми за план и още повече за персонални потребности.

Самотните представители на знака, които чакат да срещнат любовта, би трябвало да обърнат внимание на обкръжението си, да вземем за пример да потърсят някой, който би могъл да ги заинтересува, на работното място.

Риби

Третата декада на октомври ще бъде извънредно обещаващ интервал за вас. Тогава може да започнете да планирате начинанията си. Ще съумеете да подобрите финансовото си състояние, единствено ако сте подготвени да поемете най-трудните задания и да носите персонална отговорност за резултата.

Импулсивните дами от знака не трябва да търсят отговорни, да приписват грешките и неуспехите си на някой различен. Време е да разберете себе си и проблемите, които пораждат понякога, те са главната причина за нервността ви. 

Семейните двойки и тези, които неотдавна са имали проблеми, ще би трябвало да се опитат да намерят компромис, да се отърват от отрицателните мисли.

През октомври не очаквайте благосклонност и дарове от Съдбата! Ще би трябвало да постигнете всичко сами!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР