Есен е, но какво от това? Въпреки зелени сертификати, ваксини

...
Есен е, но какво от това? Въпреки зелени сертификати, ваксини
Коментари Харесай

Почивай като плеймейтка! Прости правила за бляскава ваканция и с много like-ове

Есен е, само че какво от това? Въпреки зелени документи, ваксини и всевъзможни условия за проби пътуванията не просто са вероятни, а в някои случаи са даже и по-сигурни от преди. Така де, къде на друго място е по-голям процентът новозаразени от Коронавирус? Може и да има такива места, само че сигурно в множеството случаи, напускайки България, ще си починем малко от тези мисли. 

А кой пътува най-вече в тази страна, в случай че не моделите и плеймейтките? За тях няма лято, няма есен, няма и зима - светът е огромен и молове дебнат отвред! Представяме ви някои препоръки за това по какъв начин есенната ви почивка да бъде съвсем като на някоя плеймейтка и да съберете стотици лайкове в обществените мрежи.

Виж още: Сериозно ли? Мегз спря месото и хайвера, стартира да сокоизвлича 

Изберете дестинацията отговорно

Есен е, а това е интервалът тъкмо сред морето и коледните дарове. Избирайте умно дестинацията, към която ще се отправите. Добър вид постоянно е Италия. Там нито е прекомерно скъпо, нито е прекомерно надалеч, а пък си е една от туристическите класики. Другото ни предложение е даже по-приятно за джоба, само че е също толкоз обичано от всички моделки инфлуенсърки - Истанбул. 

Хотелът

Истината е, че хотелът няма никакво значение. Важното е да съумеете да заблудите аудиторията си и тя да ви повярва, че сте там, където казвате, че сте. Не че по този начин вършат моделките, въпреки че кой знае... Отбележете се в който поискате хотел, без значение какъв брой влиятелно (или не) звучи. Другите неща са къде, къде по-важни от това къде на процедура ще спите. Като да вземем за пример...

Виж още: Чужда мода или български обичаи?! Тези известни българи демонстрираха, че патриотизмът има доста лица 

Дрехите

Забравете всичко, което знаете за практичното събиране на багажа за пътешестване. Подгответе си най-малко по два тоалета дневно, като обърнете внимание и на обувките. Да сте виждали плеймейтка с комфортни обувки по време на пътешестване? Е, няма и да видите! Трябват ви ефектни облекла, с които да се откроявате от останалите туристи и да си проличава, че сте нещо доста повече от тези, които хвърлят монети по фонтаните. Ако нямате нищо с пайети, даже не знаем какво тъкмо чакате и накъде тъкмо сте се отправили.

Локациите

Тук е значим салдото. Снимките ви от пътуването би трябвало да ви демонстрират по какъв начин хапвате обичайната храна наоколо до някоя от топ атракциите на съответния град. Но в никакъв случай не сядайте в непосредствена непосредственост до въпросните атракции, тъй като те са за класическите туристи, а вие желаете да сте нещо доста повече. Намерете подобен ресторант с хубава храна и надалеч от туристите, поръчайте си каквото си пожелаете, и се снимайте с храната, а дано признакът на града е зад вас. Никога не гледайте към камерата! Вие ли желаете да сте фокусът или мястото, на което сте?   

Виж още: Стилна ли си, или просто си слаба?! Най-новият тренд, който завладя интернет

Шопингът

Ако нямате желание да плащате за спомагателен багаж или пък да харчите хиляди евра, с цел да се снимате с торбичките от магазините, разучете добре по какъв начин да извършите по този начин, че на фотосите ви да изглеждате по този начин като че ли дизайнерските магазини са част от естествения ви хабитат. Задължителни са единствено два детайла на фотографията - да се вижда името на магазина и вашият мъждив взор, който ви води някъде надалеч от проблемите на хората, които ще видят фотографията ви. Приложете филтър в черно и бяло за повече жанр.

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР