ЕС ще ускори разработването на санкции срещу Турция за незаконните

...
ЕС ще ускори разработването на санкции срещу Турция за незаконните
Коментари Харесай

ЕС ще наложи санкции на Турция за сондажите в Средиземно море

ЕС ще форсира създаването на наказания против Турция за противозаконните сондажни действия в Източното Средиземноморие и също по този начин ще приготви спомагателни ограничения против Анкара до 24 септември, ако няма прогрес от турска страна, съобщи ТАСС.
Това съобщи ръководителят на дипломацията на Европейски Съюз Жозеп Борел на конференция след неофициална среща на външните министри на страните от общността в Берлин.
 Гърция със сериозен удар против Турция за Източното Средиземноморие Гърция със сериозен удар против Турция за Източното Средиземноморие
Гръцките депутати ратифицираха спорно морско съглашение с Египет за границите в Източното Средиземноморие, оповестява Анадолскат...
" Ясно е, че в Европейски Съюз нараства разочарованието от държанието на Турция, тъй че Съветът изисква от работните групи да ускорят работата по налагане на наказания против лицата, препоръчани от Кипър заради противозаконните сондажи.
Също по този начин се съгласихме, че в случай че няма прогрес, можем да разработим нови наказания, които могат да бъдат разисквани на срещата на върха на Европейски Съюз на 24 септември ", сподели той.
Европейски Съюз обмисля също по този начин да забрани влизането в своите пристанища на турски кораби, извършващи противозаконни сондажни действия, съобщи Борел.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР