ЕС ще продължи да се разпада, прогнозира руският президент и

...
ЕС ще продължи да се разпада, прогнозира руският президент и
Коментари Харесай

Путин неслучайно предрече разпадане на Европейския съюз

ЕС ще продължи да се разпада, предвижда съветският президент и уточни даже възможен период - " към началото на 2028 година ". Според него някои страни от Източна Европа може да поемат по пътя на Англия. Доскоро сходно нещо бе като че ли немислимо, а в този момент наподобява напълно евентуално. При всяко състояние по никакъв начин не е несъмнено, че дезинтеграцията на Евросъюза ще бъде добра вест за Русия.

Когато Владимир Путин споделя, че разпадането на Европейски Съюз може да не завърши с Англия, това въобще не е зложелателство, в противен случай: Русия не пожелава на Евросъюза такава орис, а желае " предсказуем и понятен сътрудник ". Има си аргументи за това.

" В наш интерес е всичко да се резервира и да действа дейно - акцентира съветският държавен глава. - Следим с паника какво се случва там, защото основна част от златновалутните ни запаси са номинирани в евро и за нас, без значение от спада в комерсиалния продан след другите санкционни решения, Европейски Съюз си остава най-големият търговско-икономически сътрудник. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР