ЕС предложи да наложи санкции срещу министъра на отбраната на

...
ЕС предложи да наложи санкции срещу министъра на отбраната на
Коментари Харесай

ЕС предложи да наложи санкции срещу министъра на отбраната на Северна Корея

Европейски Съюз предложи да наложи наказания против министъра на защитата на Северна Корея. Европейският съюз предложи въвеждането на ограничаващи ограничения против севернокорейския министър на защитата Кан Сун-нам и Главната ракетна дирекция на републиката поради хипотетичните доставки на ракети от Пхенян за Русия. Това заяви Bloomberg, базирайки се на документи, с които разполага.

Материалите на общността настояват, че „ балистични ракети, проектирани, създадени и създадени “ в КНДР, се допуска, че са употребявани против Украйна.

Както отбелязва организацията, препоръчаните ограничавания, по-специално възбраната за пътешестване и замразяването на активи, ще бъдат значително алегорични.

На 26 януари представителят на съветското външно министерство Мария Захарова съобщи, че Москва изрично отхвърля всевъзможни опити на Вашингтон и неговите съдружници да обвинят Русия в нелегално военно-техническо съдействие с КНДР. Министрите на външните работи на 47 страни, в това число Съединените щати, членки на Европейския съюз. И  редица техни сътрудници, излязоха със взаимно изказване при започване на януари, в което осъдиха хипотетичното закупуване от Русия на балистични ракети от КНДР и тяхното „ потребление против Украйна “. Унгария и Словакия бяха единствените страни от Европейски Съюз, които не подписаха този документ.

Източник: Bloomberg/Превод SafeNews
За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Още вести четете в категория Свят

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР