ЕС одобри новите санкции срещу Русия заради войната в Украйна,

...
ЕС одобри новите санкции срещу Русия заради войната в Украйна,
Коментари Харесай

ЕС одобри новите санкции срещу Русия

ЕС утвърди новите наказания против Русия поради войната в Украйна, като се чака ограниченията да окажат спомагателен напън над Кремъл и да лимитират опциите за финансиране на военните дейности, заяви Европейската комисия.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 2528
Въвежда се цялостна възбрана на всевъзможен продан с притежавани от съветската страна сдружения в региона на защитата. Европейски Съюз вкарва възбрана за вноса на произведения от стомана, като се чака това да докара до загуби за съветската страна за 3,3 милиарда евро.

Ограничават се бъдещи вложения в съветската енергетика, като се плануват дребни изключения в региона на нуклеарната сила за цивилен цели, в това число за преноса сред Европейски Съюз и Русия на някои енергийни артикули.

Европейски Съюз постанова възбрана за износа на първокласни артикули като коли и бижута. 

Списъкът на глобените съветски жители и организации е уголемен, като са включени имената на още олигарси, свързани с Кремъл, както и сдружения от военната и отбранителната индустрия.

Списъците включват също забъркани в дезинформационните акции на Русия.

Забранява се правенето на оценки за Русия и съветски сдружения от страна на рейтингови организации, както и доставката на рейтингови услуги за съветски поръчители с очакване това дълготрайно да докара до в допълнение изтласкване от европейските финансови пазари.

Европейски Съюз, в съгласие със страните от Световната комерсиална организация, анулира статута на Русия на най-привилегирована нация в региона на търговията на европейския пазар. Отбелязва се, че решенията засягат отбраната на съществени европейски ползи в региона на сигурността.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР