ЕС никога няма да реши да се раздели с Великобритания

...
ЕС никога няма да реши да се раздели с Великобритания
Коментари Харесай

Туск: ЕС никога няма да реши да се раздели с Лондон без споразумение

ЕС в никакъв случай няма да реши да се раздели с Англия без съглашение. Това съобщи в Европейския парламент през днешния ден ръководителят на Европейския съвет Доналд Туск, съобщи Българска телеграфна агенция.

Той добави, че е по отношение на държавните и държавните ръководители в Европейски Съюз по въпроса по какъв начин да се работи с молбата на държавното управление в Лондон за ново отгалане на отдръпването на Англия.

Ще решим в идващите дни, доста е значимо какъв път ще избере английският парламент. Трябва да бъдем подготвени за всякакво развиване, само че едно би трябвало да бъде ясно - разлъка без съглашение в никакъв случай няма да бъде желанието на Европейски Съюз, съобщи Туск.

Беше мъчително толкоз доста време да се отдели на въпроса с английското овакантяване, уточни пред евродепутатите ръководителят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер. По неговите думи са прахосани доста време и сила. Беше нужна голяма работа за реализиране на измененията в съглашението с Лондон, добави той.

Винаги ще скърбя за решението на британците да изоставен, само че най-малко сме сигурни, че направихме всичко по силите си раздялата да бъде по правила и да подготвим Европейски Съюз за всякакво развиване, без значение от събитията във Англия, уточни Юнкер. Той поддържа решението на Екологичен потенциал да не се произнася по контрактуваните промени в съглашението, до момента в който не бъде ясно мнението на английските народен представител.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР