ЕС наложи санкции на дъщерите на руския президент Владимир Путин

...
ЕС наложи санкции на дъщерите на руския президент Владимир Путин
Коментари Харесай

Официално: България е забранена територия за дъщерите на Путин и техните компании

ЕС наложи наказания на дъщерите на съветския президент Владимир Путин - Мария Воронцова и Катерина Тихонова, съобщи Франс прес, като цитира формалния вестник на блока.

Те са включени в "черния лист " на Европейски Съюз с още над 200 души, в това число близки до съветския президент олигарси и прокремълски настроени шефове на медии.

Това значи, че и България е неразрешена територия за тях и за техните компании.

Воронцова и Тихонова, родени надлежно през 1985 и 1986 година, са дъщери на Владимир Путин и Людмила Путина. През 2013 година съветският президент разгласи, че се е развел с нея.

Активите на двете дами на територията на Европа ще бъдат замразени и им се не разрешава да влизат на територията на Европейски Съюз.

Воронцова е подложена на наказания за ролята си в Номенко, огромно дружество за планове за вложения в областта на опазването на здравето, която обезпечава "значителни източници на доходи " на съветското държавно управление, прецизира се в формалния вестник.

Сестра й, Катерина Тихонова, ръководи фонд за подкрепяне на млади учени, основан от компании, чиито ръководители са "членове на вътрешния кръг на олигарсите " на съветския президент, съгласно същия източник.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР