ЕС като че ли сам си нанесе шамар. Европа унизи

...
ЕС като че ли сам си нанесе шамар. Европа унизи
Коментари Харесай

ЕС сам се зашлеви с отказа си за Шенген, искат доклад по нес...

ЕС сякаш самичък си нанесе пестник. Европа унизи себе си и сподели, че не е способна да ползва личните си правила, съобщи служебният вътрешен министър Иван Демерджиев.

Нидерландия не може да чака от нас отчет по механизъм, изнемощял през 2019 година Ние не можем да осъществим тяхното предпочитание, правото на Европейски Съюз не ни разрешава да осъществим това, сподели Демерджиев пред Нова тв.

Това, което се регистрира от август насам, че е свършена доста работа, удостовери и шефът на Фронтекс. Трябва да се поддържа разговорът, няма да стане с протестни ноти, а с разбиране на тези страни, че ние си свършим работата сполучливо, поканил съм екипи на тези страни да видят границата ни, съобщи министърът. Австрия изрази предпочитание, а Нидерландия към момента има аварийно отношение. Австрия има потребност от прозорец до март месец, така кат двете страни имат своите проблеми, изясни той.

Попитан дали е поканен да взе участие в кабинет на ГЕРБ-СДС, Демерджиев отговори: „ Не съм получавал покана от Николай Габровски да вземам участие в техния кабинет. Имало е предложения към наши звена, само че доколкото знам не са признати “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР