ЕС иска нова правила за шофьорите от 2024 г. Една

...
ЕС иска нова правила за шофьорите от 2024 г. Една
Коментари Харесай

ЕС иска нови правила за шофьорите

ЕС желае нова правила за водачите от 2024 година Една от новостите е колите " SUV " да бъдат обособена категория в свидетелствата за ръководство, надлежно да има обособен курс за тях. Новите правила засягат и водачите над 65 година

Мариела Ненчева и внучката ѝ са карали шофьорски курс дружно и незабавно по-късно са се качили на " SUV ". „ Аз имам брошура от 1986 година, само че в никакъв случай не бях карала и все едно нямах. Реших да запиша курс на 60 година, с цел да поддържа нея и да си караме двете. ”, описа Ненчева, лидер на " SUV ", баба на Алис.

Разликата сред по-младите и по-възрастните хора, които карат шофьорски курсове, е в метода. „ Като наличие на курса, като отработване на обособените детайли и извършения, планувани в образователната стратегия, няма никаква разлика. Аз подсигурявам, че в случай че образованието се организира по този метод, спазвайки всички планувани условия, резултатът ще бъде като при младите ”, изясни Красимир Георгиев, ръководител на Асоциацията за подготовка на автомобилистите.

Плюсовете на колите " SUV " са, че при тях има по-голяма видимост за лидера. „ Имат доста по-големи благоприятни условия. Може несъмнено да се каже, че най-малко 30-40 % сигурността при тях е по-голяма ”, изясни още Георгиев.

„ Веднага се привиква. Видимостта е по-добра, по-висок е, само че няма разлика. 5-10 минути ми беше задоволително, с цел да привикна на малко по-големия автомобил ”, посочи Ненчева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР