ЕС инвестира в България около четири пъти повече, отколкото ние

...
ЕС инвестира в България около четири пъти повече, отколкото ние
Коментари Харесай

Ева Майдел: Ще направим така, че Европа да достига да всеки град и село в Северозапада, за да се развиват хората тук

ЕС влага в България към четири пъти повече, в сравнение с ние плащаме за участието ни. Тези средства целят да създадат районите ни по-добри за живот и реализация на локалното население, за привличане на бизнес и основаване на работни места. Ще не преставам да работя европейските пари да преобразят Северозападния район, както направиха с редица други градове в България, където заетостта и заплатите са най-високи. Искам българите да намират своя път и да основават фамилии в България и познавам инструментите, с които Европа може да направи това действителност.

Това съобщи претендентът за евродепутат от ГЕРБ Ева Майдел на 8 май 2019 година пред жители от Враца, Мизия, Бяла Слатина, Търнава и Криводол, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

„ В ГЕРБ доказахме, че знаем по какъв начин да подобряваме стандарта на живот на българите. Благодарение на напъните на държавното управление и кмета Калин Каменов Враца има четвъртата най-висока междинна работна заплата в България, а вложителите се редят на опашка. Знаем, че би трябвало още доста работа, с цел да стигнем мечтаното равнище и по тази причина е значимо в Европейския парламент да имаме можещи експерти, потвърдили се с достиженията си, каквито сме претендентите на ГЕРБ, а не цялостни европейски дилетанти, каквито виждаме измежду съперниците ни “, съобщи Ева Майдел по време на визитата в област Враца, където се срещна с над 500 души.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР