ЕС и Великобритания смятат да бойкотират изявите на руската делегация

...
ЕС и Великобритания смятат да бойкотират изявите на руската делегация
Коментари Харесай

ЕС и Великобритания готвят бойкот на Русия

ЕС и Англия считат да бойкотират изявите на съветската делегация на срещата на Г-20, която ще се организира на о.Бали в Индонезия на 15 и 16 ноември, заяви " Гардиън ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 8132
Представител на службата за външни връзки на Европейски Съюз споделя пред вестника, че интернационалната общественост желае по този метод да покаже какво мисли за " всички тези закононарушения, злодейства и противозаконни дейности на Русия ". Това значи да убедим интернационалната общественост от срещи със Сергей Лавров или други членове на съветската делегация. Ще призовем да се напуща залата, когато Русия се изявава, добавя представителят.

Както е известно, Путин няма да отиде в Индонезия. Руската делегация ще бъде водена от външния министър Сергей Лавров. Страните ще призоват Русия да приключи войната, отбелязвайки, че договарянията би трябвало да са съгласно условия, допустими за Украйна.

" Войната в Украйна ще заеме централно място на срещата в Бали. Има късмет да се насочи обръщение за мир. Там ще се образува коалиция, а Русия ще бъде изолирана ", споделя източник от администрацията на френския президент.

" Не е време за война, само че разбрахме, че без Украйна не трябва нищо да се прави. Украйна би трябвало да реши по кое време желае да води договаряния ", споделя френският служител. Има опасения, че Китай и Русия ще работят, с цел да размият взаимно изказване на срещата на Г-20, което приканва за деескалация.

В същото време Италия, Германия, Испания и Франция евентуално ще поддържат изолацията на Русия, Китай няма да го стори. Индия и Саудитска Арабия не се причислиха към глобите на Запада против Москва, а Турция се зае с ролята на медиатор сред Москва и Киев, съобщи " Сега ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР