ЕС е платформа за демократично развитие на държавите. ние трябва

...
ЕС е платформа за демократично развитие на държавите. ние трябва
Коментари Харесай

Плевнелиев: На мен ми казват: “Провалена държава сте”. Проф. Габровски познава всички в държавата, лекувал...

ЕС е платформа за демократично развиване на страните. ние би трябвало да имаме посока и приоритет. Няма по какъв начин другите да ни повярват. Трябва да си създадем изводите. Ние знаем по какъв начин работи Европейски Съюз. Трябва да покажем на тези страни, че можем. Трябва да посочваме проблемите и  дружно с тях да работим.

 

Трябва да минем в режим на национално единодушие. да разберем, че с цел да завърши чакането на българите по опашки, би трябвало да го припознаем като стратегически приоритет. Търсим национално единодушие. Необходима е цялостна готовност на всички институции. Радев носи отговорност за неуспеха.

 

Един политик би трябвало да води своите гласоподаватели. Да им споделя кое е добре и не е добре. Оставам нежен оптимист, че най-сетне политическите партии са осъзнали накъде са запокитили българските институции.

 

Проф. Габровски е врач. Той ще има верния метод и цели.  Има верен проект и цели. Защо да не поддържат програмно държавно управление с верните цели?! Този човек познава всички в страната - той ги е лекувал. 

 

Чудесно би ило Демократична България да получи третия мандат. само че те не могат да излязат от сянката на агресивните  дейности на популистите от Политическа партия. Българска социалистическа партия се отскубна от тях. Трябва антикризисно експертно държавно управление.Нека да се поучим от Хърватска.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР