ЕРУСАЛИМ (Ройтерс) - Войната на Израел срещу Хамас в Газа

...
ЕРУСАЛИМ (Ройтерс) - Войната на Израел срещу Хамас в Газа
Коментари Харесай

Войната в Газа ще продължи с месеци, каза израелският военен началник

ЕРУСАЛИМ (Ройтерс) - Войната на Израел против Хамас в Газа евентуално ще продължи доста месеци, сподели военният шеф на страната във вторник.

„ Войната ще продължи доста месеци и ние ще използваме разнообразни способи, с цел да запазим достиженията си за дълго време “, сподели началникът на Генералния щаб Херци Халеви пред кореспонденти в телевизионно изказване на границата с Газа.

" Няма вълшебен решения, няма директни пътища за разбиването на терористична организация, единствено решителна и упорита битка ", сподели Халеви. „ Ние също ще достигнем водачеството на Хамас, без значение дали ще отнеме седмица или месеци. “

Израел се зарече да унищожи Хамас, откакто неговите бойци нахлуха в Израел на 7 октомври, убивайки 1200 души и завладявайки 240 заложници. Неговата въздушна, морска и сухопътна атака в Газа от този момент е умъртвила близо 21 000 палестинци, съгласно управляващите.

„ Ние казахме от първите мигове, че това ще бъде дълга война, тъй като беше вярно да се слагат огромни дейности цели и ще с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР