ЕРП Север започна профилактика на съоръженията в близост до учебните

...
ЕРП Север започна профилактика на съоръженията в близост до учебните
Коментари Харесай

Стартира ежегодната профилактика на Електроразпределение Север преди първия учебен ден


ЕРП Север стартира профилактика на оборудванията наоколо до образователните заведения, намиращи се на територията на Североизточна България. Извършват се изключителни обходи на електрическите уредби, захранващи учебни заведения, университети и детски градини. При потребност по време на огледите се подменят детайли от електроразпределителната мрежа. Кампанията се реализира във връзка началото на образователната година за да се удостовери, че оборудванията са в изправно техническо положение и цялостна сигурност. „ Като отговорно електроразпределително сдружение следваме нашите отговорности и сътворяваме успокоение и удобни условия за нашите деца. Специалистите ни са в непрекъсната подготвеност да реагират неотложно при непредвидени повреди. Призоваваме всички наши клиенти да бъдат бдителни и навреме да ни осведомят, в случай че виждат нередности по електрическите уреди “, молят от ЕРП Север.

Сигнали могат да бъдат подавани на денонощната телефонна линия 0700 161 61, на имейл адрес или в центровете за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО Варна.

*публикация

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР