Еротичният модел от Аржентина Ивана Надал попада сред най-скъпоплатените VIP

...
Еротичният модел от Аржентина Ивана Надал попада сред най-скъпоплатените VIP
Коментари Харесай

Еротичен модел стана една от най-скъпоплатените VIP ескорти

Еротичният модел от Аржентина Ивана Надал попада измежду най-скъпоплатените VIP ескорти отвън рамките на родината ѝ, пишат локални издания.

Според обява на Агенция Нова шансът на Надал се усмихнал в деня, в който тя се срещнала с Мариано Рока, някогашен представител на колумбийската порно актриса Есперанза Гомес и един от водещите представители на марката " Плейбой " за Латинска Америка.

Освен около компанията с " палави зайчета ", Рока е прочут в своите среди като уредник на едни от най-големите частни празненства с присъединяване на девойки с неустоими тела.

Заради външния си латино тип, Рока незабавно отправил предложение към Надал дали би желала да работи за него, най-вече в Мексико и Съединени американски щати, на което предложение тя се съгласила.

Във времената преди Коронавирус пандемията Ивана Надал се изявяваше по един от локалните еротични канали Call TV, където забавляваше мъжката публика с оскъдното си облекло. По време на пандемията обаче настъпи 2-годишна пауза, през която Надал се отдаде на " духовно и човешко израстване ", само че след края на COVID-19 сексапилната аржентинка още веднъж е решила да се върне към предходния си метод на живот, отбелязва още Агенция Нова.

 

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР