Еротичният модел и фенка на Ливърпул Саския Джейд предложи на

...
Еротичният модел и фенка на Ливърпул Саския Джейд предложи на
Коментари Харесай

Фенка на Ливърпул се разсъблече и се предложи на половин цена

Еротичният модел и фенка на Ливърпул Саския Джейд предложи на почитателите на мърсисайдци 50% отстъпка за достъп до профила си в уеб страницата за възрастни OnlyFans след историческата най-голяма победа на " алените " със 7:0 в дербито против Манчестър Юнайтед в британската Висша лига.



Ливърпул унижи " алените дяволи " на " Анфийлд ", а Саския постави фланелка на обичания си отбор, като носеше и нищожно долни дрехи, до момента в който изкушаваше почитателите си в OnlyFans с промоцията.



„ Фен съм на Ливърпул от към десетгодишна. Не изпитвам нищо друго с изключение на обич към моя клуб. Започнахме мъчно сезона, само че към момента чувствам пристрастеността в тима и се удивлявам на това. Много хора си мислят, че одобрявам футбола поради промишлеността, с която се занимавам, само че аз в действителност пребивавам с тима на Ливърпул “, показа по-рано през сезона Джейд.

„ Да, започнахме мъчно сезона, само че към момента чувствам пристрастеността там и това е, на което се удивлявам “, добави сексапилната фенка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР