Еротичните филми могат да бъдат приятни и дори полезни за

...
Еротичните филми могат да бъдат приятни и дори полезни за
Коментари Харесай

Мъж искаше да пресъздаде сцена от порно и... Лекарите се втрещиха, когато видяха какво е успял да напъха в пениса си!

Еротичните филми могат да бъдат приятни и даже потребни за здравето. Но единствено досега, в който някой мъж реши да опита у дома нещо, забелязано от екрана.

Световните медии популяризират историята на мъж от Северен Китай, който решил да опита у дома еротична сцена, забелязана в порно филм. За по-голяма възбуденост си взел 30 магнитни топченца, които напъхал напряко в пениса!

Всяко едно от топчетата било към 5 милиметра. Топчетата, известни още и като Buckyball, мъжът напъхал в пениса си, надявайки се, че по-късно партньорката му ще ги... изсмуче, до момента в който му прави френска обич.



За страдание топчетата изобщо не могли да излязат на открито. Затова и китаецът ги оставил там, където са си, мислейки си, че след време те сами ще изпадат.

След няколко дни, обаче, експериментаторът почнал да има проблем с уринирането, по тази причина въпреки всичко отишъл на доктор. Уролозите били просто втрещени, като видели какво е съумял да си напъха в пикочния мехур пациентът им. Наложило се той да бъде признат по неотложност в болница, където въпреки всичко съумели да извадят напъханото.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР