Ерос Рамацоти се връща в София за концерт в Арена

...
Ерос Рамацоти се връща в София за концерт в Арена
Коментари Харесай

Ерос Рамацоти идва за концерт в София през април догодина

Ерос Рамацоти се връща в София за концерт в " Арена Армеец " на 25 април следващата година, оповестяват уредниците от Fest Team.

Гостуването на италианския артист е част от международно турне, което стартира тази година във връзка Battito Infinito (Безкраен ритъм). Новият албум на Рамацоти излиза от Capitol Records - Италия, на 16 септември.

" Планирах тези концерти, с цел да ознаменувам по-добре новите песни, които следва да бъдат издадени. Участвах интензивно, проследявайки всеки един стадий от работата и грижейки се за всеки подробност и колорит. Във всеки от един от тези концерти ще има дребна част от мен и моята история. Нямам самообладание да се срещна и да прегърна още веднъж почитателите си по целия свят, тъй като имам вяра, че това е най-хубавият метод да посрещнем този комплициран миг и да стартираме да вършим музика още веднъж. Заедно ", споделя Ерос Рамацоти.

Той има 70 милиона продадени плочи, два милиарда стрийма и съвсем два милиарда гледания в YouTube.

След 14 студийни албума, изцяло разпродадени европейски и международни турнета, доста награди и самопризнания, Ерос чества 35 години от кариерата си с голямо международно турне – нова глава в неговата артистична и музикална кариера в едни от най-престижните арени по света. Първата спирка е на 15 септември 2022 година в La Maestranza, в Севиля, следват Агридженто, Верона, Атина и Кесария. Турнето включва 60 града в целия свят.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР